DKV, APS Ödülleri'nde sağlıklı alışkanlıklar, çevre ve kan bağışı kategorilerinde ödüller sunuyor

Neil

New member
Bir kez daha bireylere yönelik sağlık sigortası şirketi, DKVsponsorluğunu üstlendiği üç kategoride kazananları ödüllendirdi. Hizmet-Öğrenim Ödülleri 2024 (APS)tarafından çağrıldı Edebé Vakfı, İspanyol Hizmet-Öğrenim Ağı ve EducoMilli Eğitim ve Mesleki Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle. Bu ödüller, Temel bir eğitimsel ve sosyal taahhüt aracı olarak hizmet ederek öğrenme.

Toplamda, APS Ödülleri bu yıl aldı 391 başvuru tarafından yönlendirilen hizmet-öğrenme girişimlerinin 277 eğitim merkezi ve sosyal kuruluş gelen tüm özerk topluluklar. Bunların arasında Endülüs'ten 69 proje yer alıyor ve onu 47 projeyle Extremadura takip ediyor; bu da ödül töreninin Mérida'da yapılacağı yıl bu eğitim metodolojisine olan bağlılığını gösteriyor. Onları Valensiya Topluluğu (42), Katalonya (33) ve Madrid Topluluğu (30) takip ediyor; bu çağrıda her zamanki gibi Navarra da (22) yer alıyor.

Projeler tarafından yürütülmüştür. Erken Çocukluk-İlkokul, Ortaokul ve Mesleki Eğitim kademelerinde yaklaşık 43.000 çocuk, ergen ve genç bulunmaktadır. Tüm tekliflerin 90'ı DKV'nin desteklediği üç ödül kategorisine aittir: Sağlıklı Alışkanlıklar ve Obezitenin Önlenmesi, bu yıl 22 projenin sunulduğu; O Sağlık ve Çevre Ödülü, 49 başvuru alan; ve Kan Bağışı Ödülü19 proje alındı.

Kazanan projeler

kategorisinde Sağlıklı alışkanlıklar ve obezitenin önlenmesikazanan proje oldu 'Caepionis Hizmetinizde'. Burada, IES Caepionis'ten (Cádiz) ESO'nun 1. ve 4. sınıfları arasındaki ergenler Aktif yaşam tarzlarını teşvik etmek için 14 girişime enerji verdiler: hayırseverlik yarışları, hayırsever kurumsal yürüyüşler, yaşlılarla, engelli gençlerle, alt sınıf öğrencileriyle, hareketsiz aile üyeleriyle ve kardiyovasküler risk altındaki hastalarla fiziksel boş zaman etkinlikleri.

Ödül ile ilgili Sağlık ve Çevre, 'Geri Dönüşüm', IES Miguel Catalán'dan (Coslada), seçilen proje oldu. Bunu gerçekleştirmek için ortaokul öğrencileri bir organizasyon düzenlediler ve geliştirdiler. SDG farkındalık kampanyasıodaklanarak, doğal kaynaklar ve atık yönetimiambalajın geri dönüşümünde ve “geri dönüşüm sanatının” desteklenmesinde. Girişim diğer eğitim merkezlerine, yaşlılara ve işlevsel çeşitliliğe sahip kişilere yöneliktir.

Nihayet, 'Damla Damla Dayanışma Denizi' ödülü kazandı Kan Bağışı. San Ignacio de Loyola Okulu (Las Palmas) 5. sınıf öğrencileri tarafından oluşturulan proje, eğitim camiasına odaklanan bir kan bağışı kampanyası planlar ve başlatırokulda iki günlük toplama organizasyonu düzenliyor.

DKV Seguros'un sosyal inovasyon sorumlusu David Camps'in de yer aldığı APS Ödülleri jürisi şu isimlerden oluşuyor: tanınmış deneyime sahip profesyoneller eğitimin farklı alanlarında, uluslararası işbirliğinde, insan haklarında, savunmasızlık riski altındaki çocuk ve ergenlere müdahalede, sosyal inovasyonda ve çevrede.

DKV Hakkında

İspanya'da DKV ulusal toprakların tamamında uygulanmaktadır. geniş ofis ağı 2 milyon müşteriye hizmet veren sağlık, diş, ölüm, ev, hayat, kaza ve seyahat sigortaları ve ofisleri. Daha fazla bilgi için firmanın web sitesine başvurabilirsiniz.